Ejer du et hus med et ældre murværk, vil du over tid opleve, at murværket trænger til en reparation af fugerne eller en omfugning af murværket. Det er normalt at ældre husfacader over tid kan blive beskadiget af sol, sne, vind og regn. Hvis du opdager skader som revner, huller eller smuldrende fuger, skal du overveje en reparation, hvor der kommer nye fuger i dit murværk.  

Skader i mørtelfuger øger risikoen for frostsprængninger, hvor fugt og vand kan trænge ind. Hvis skaderne kun er på et lille område, kan du nøjes med at foretage en mindre reparation af dine fuger, men hvis skaden påvirker hele murværket, bør du få lavet en omfugning af dit hus.

Sørg for at vælge en erfaren fugemester til reparation af fuger på dit hus, for at sikre en korrekt og holdbar løsning. 

Kontakt os gerne

Fordele ved udskiftning af fuger i murværk

Reparation af fuger i murværk er en vigtig vedligeholdelsesopgave, der bør overvejes af alle husejere, hvis huset er af ældre dato. Reparation og udskiftning af fuger i murværk har mange fordele, herunder:

  • Forhindrer forfald: Ved renovering af dårlige fuger mellem murstenene, kan du forhindre at murværket går i forfald.
  • Undgå fugtskader: Fuger der smuldrer, kan føre til fugtskader i huset. Ved at få nye fuger i dit murværk, kan du undgå fugtskader.
  • Giver et godt helhedsindtryk: En flot og veludført mørtelfuge, giver et godt helhedsindtryk af huset.
  • Øget levetid: Ved at vedligeholde og reparere fugerne i murværket, kan du øge husets levetid.
  • Beskytter huset: Fugerne har en primær opgave, nemlig at beskytte huset mod alt udefrakommende. Ved at reparere fugerne sikrer du, at huset er beskyttet mod elementer, som vind og regn.

Reparation af fuger i  murværk er en god investering, som kan spare dig for mange penge i fremtiden. Hvis reparationerne udskydes, kan det føre til mere alvorlige skader på murværket.

Kunne du tænke dig, at høre mere om fordelene ved omfugning eller reparation af fuger, eller har du spørgsmål til emnet? Så tøv ikke med at give os et kald. Vi udfører opgaver på hele Sjælland.

Ring på 26257357

Hvad koster reparation af murværk pr. m2 

Prisen for nye fuger i murværk kan variere,  afhængigt af flere faktorer, såsom størrelsen og tilstanden af murværket og fugerne. Dybden af fræsning afhænger af fugernes tilstand, da det ikke vil hjælpe, at lægge en ny fuge, ovenpå en beskadiget fuge.

Der kan være andre faktorer, såsom beskadigede mursten, sætningsskader i murværket eller skadedyr i hulmuren, der også påvirker prisen på en reparation af fugerne. 

Generelt ligger prisen mellem 400-550 kr. pr. m2, men den  kan være højere eller lavere, afhængigt af de specifikke omstændigheder. For et præcis estimat for udskiftning af fuger i murværk, anbefales det at få et uforpligtende tilbud fra os 

Få et uforpligtende tilbud på omfugning af hus 

Ønsker du vores hjælp eller er du i tvivl om reparation af fuger er det rigtige for dig? Så kontakt os gerne på telefon:26257357 . Du kan også sende os en mail på: mail@isoleringsservice.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.