Ejer du et hus med et ældre murværk, vil du over tid opleve, at murværket trænger til omfugning eller reparation af fuger. Det er normalt at ældre husfacader over tid kan blive beskadiget af sol, sne, vind og regn, disse skader øger risikoen for frostsprængninger, hvor fugt og vand kan trænge ind. 

Omfugning af murværket kan forlænge husets levetid og forny dets udseende. Sørg for at vælge en erfaren fugemester til omfugning af dit hus, for at sikre en korrekt og holdbar løsning. 

Fordele ved omfugning af hus 

Omfugning af murværk er en vigtig vedligeholdelsesopgave, der bør overvejes af alle husejere, hvis murværket er af ældre dato. Der er en række fordele ved at få lavet en omfugning af sit hus, herunder:

  • Beskyttelse mod vejr og vind: Omfugning beskytter huset mod regn, sne, blæst og andre elementer, der kan skade bygningen over tid.
  • Bevaring af varme: En tæt mørtelfuge holder varmen inde i huset, hvilket resulterer i lavere varmeregninger.
  • Forbedret udseende: En ny og veludført omfugning, kan give huset et friskt og opdateret udseende.
  • Øget levetid: En korrekt udført omfugning af murværket, kan forlænge husets levetid og beskytte det mod skader og nedbrydning.
  • Øget værdi: En veludført omfugning kan øge værdien af dit hus, hvis du vælger at sælge det på et senere tidspunkt.

Omfugning af murværk er en investering, der kan give mange fordele og sikre en sund og velfungerende bolig i mange år fremover. Sørg for at overveje omfugning, når du planlægger vedligeholdelsen af dit hus.

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved omfugning eller reparation af murværk, eller har du spørgsmål til emnet? Så tøv ikke med at give os et kald.

Ring 26257357  

Vi udfører opgaver på hele Sjælland og i Herning.

Hvad koster omfugning af murværk pr. m2 

Prisen for omfugning af murværk pr. m2 kan variere, afhængigt af en række faktorer, såsom størrelsen og tilstanden af murværket og fugerne. Dybden af fræsning afhænger af tilstanden på fugerne, da det ikke vil hjælpe, at lægge en ny fuge, ovenpå en beskadiget fuge.

Der kan være andre faktorer, der påvirker prisen, såsom beskadigede mursten, sætningsskader i murværket eller skadedyr i hulmuren. Prisen på omfugning af et hus afhænger også af, om det er hele eller dele af murværket, der skal omfuges.

Generelt ligger prisen mellem 400-550 kr. pr. m2, men den kan være højere eller lavere, afhængigt af de specifikke omstændigheder. For et præcis estimat for en omfugning af murværk, anbefales det at få et uforpligtende tilbud fra os 

Kontakt os 

Omfugning af murværk før og efter

Før og efter billederne nedenfor viser det imponerende resultat efter en omfugning af et hus. Nye fuger kan give nyt liv til dit murværk og forbedre huset udseende og holdbarhed markant.

Få et uforpligtende tilbud på omfugning af hus 

Ønsker du vores hjælp eller er du i tvivl om omfugning er det rigtige for dig? Så kontakt os gerne på telefon: 26257357 Du kan også sende os en mail på: mail@isoleringsservice.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.