Isolering af loft er typisk den isoleringsform der giver allermest værdi for pengene. Som alle ved, så stiger varmen op og ved at isolere loftet sikrer du at dine dyrt betalte varmepenge ikke fiser ud i luften. Det er også noget som evt. købere af dit hus vil lægge vægt på inden køb, da det vil spare dem for mange penge i det lange løb.

Det vil også være fordelagtig med en anden form for isolering som etageadskillelse, hulmur eller isolering af krybekælderen. Hvis du vælger flere isoleringsopgaver hos os, kan vi med fordel udregne en samlet besparelse på hele dit projekt.

Hvorfor bør du få udført loftisolering

Loftisolering som andre former for isolering kan med tiden være faldet sammen. Din isolering kan også være ødelagt af skadedyr, slagregn eller andet. Uanset hvad, resultere dette i dårligere isolering og medføre flere unødvendige bekostninger på varmeregningen.

Uanset hvilken isoleringsopgave der er tale om, kan du altid regne med at det vil resultere i et lavere varmeforbrug og bedre kontrol af temperaturen og indeklimaet generelt. Isolering af loft er dog den isoleringstype der har størst effekt på dette da varmen jo som nævnt tidligere søger op ad.

Isolering af loft og et lavere varmeforbrug vil også resultere i et lavere CO2 udslip fra din bolig.

Få et uforpligtende tilbud på isolering af loft

Kunne du tænke dig at høre mere om loftisolering og hvad vi kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 26257357 i dag for en dialog om din opgave. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular eller direkte til vores mail: mail@isoleringsservice.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan med et uforpligtende tilbud på loftisolering.

Vi glæder os til at hjælpe med din opgave.

Certificeret samarbejdspartner med Rockwool - Sammen sparer vi på energien!