Isolering af krybekælder giver ikke kun et varmere gulv at gå på, men også et meget mere behageligt varmeregnskab og ikke mindst et bedre indeklima. Udover dette er det selvfølgelig også noget der trækker op i en evt. salgspris.

Vi hjælper kunder i Herning, Hammerum og omegn med isolering af krybekælder og mange andre isoleringsopgaver. Alle former for isolering er fordelagtige for dig og dit hus. Vi tilbyder alt fra isolering af loft, hulmur eller isolering af etageadskillelse. hvis du vælger flere isoleringsopgaver hos os, kan vi med fordel udregne en samlet besparelse på hele dit projekt.

Spar penge med effektiv isolering af krybekælder

Uden isolering af krybekælderen kan gulvet ovenfor føles meget koldt, især om vinteren. Du kender det helt sikkert selv, når fødderne føles kolde om vinteren og det er umuligt at få varmen. Ved at isolere krybekælderen vil du opleve mindre kulde i gulvet og mere komfort i din tilværelse. Samtidig vil det resultere i mindre varmeforbrug hvilket vil spare dig flere penge end du lige regner med.

Isolering af krybekælder nedefra

Før isoleringen begynder er det vigtigt at hele krybekælderen er fri for skimmelsvamp, råd eller lignende. Alt træ skal være sundt og tørt. Når man isolere krybekælderen er det en god tommelfingerregel at udføre arbejdet nedefra med mindre den er under 600 mm høj, da det er for trangt at arbejde i. Det er derfor bedre at gøre det oppefra i disse situationer.

Problemet med at gøre det oppe fra er at gulvet højst sandsynligt skal skiftes ud som et resultat af arbejdet. Derfor er det typisk en opgave der udføres nedefra hvis det er muligt.

Skal man have udført isolering af krybekælderen nedefra er det vigtigt først at få lagt dampspærre efterfulgt af isolering. Dette beskytter mod fugt der dannes når varme fra lokalerne finder vej ned til kulden i krybekælderen.

Vand og varmerør skal også isoleres bedre når du isolere krybekælderen, da de ikke længere får varme fra huset. Gør du ikke dette kan det ende ud i frostsprængninger, kondensvand eller varmetab, hvilket alt sammen vil koste unødvendige penge at få fikset.

Få et tilbud på isolering af krybekælder

Ønsker du vores hjælp med isolering af krybekælder i Herning, Hammerum og omegn? Så kontakt os i dag via tlf. 26257357 , mail mail@isoleringsservice.dk eller via vores kontaktformular.

Certificeret samarbejdspartner med Rockwool - Sammen sparer vi på energien!