Vi har rigtig stor erfaring med isolering af etageadskillelse i Herning, Hammerum og omegn. Det er en populær form for isolering, da det også kan fungere som lydisolering udover den normale varmeisolering der både sparer dig penge, og gør værdien af din lejlighed endnu større!

Det kan også være at det ville være fordelagtig med en anden form for isolering som loft, hulmur eller isolering af krybekælderen. hvis du vælger flere isoleringsopgaver hos os, kan vi med fordel udregne en samlet besparelse på hele dit projekt.

Fordele ved isolering af etageadskillelse

  • Først og fremmest vil det gøre det lettere at styre varmeniveauet, hvilket gør at du bruge mindre energi på at opvarme huset eller lejligheden. Sænkning af varmeforbruget vil selvfølgelig også medføre besparelser på varmeregningen hvilket blot vil være et af de mange fordele ved at få isoleret hulrummet mellem etagerne.
  • Isoleringen vil hjælpe med at isolere lyden fra de mellemliggende etager. Dette er både brugbart i huse og lejlighedskomplekser.
  • Isolering af etageadskillelse skaber et bedre indeklima og minimere chancen for råd og skimmel.
  • Med de mange fordele ved at isolere etageadskillelsen er der naturligvis mange der sætter pris på at have det i huset. Derfor kan det også øger boligens værdi og gør det nemmere at sælge.
  • Med bedre kontrol over dit varmeforbrug og med et mindre forbrug generelt, udleder du også mindre CO2. Så alt i alt er dette også en løsning som generelt er bedre for miljøet.

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved isolering af hulrummet mellem etager eller har du spørgsmål til emnet? Så tøv ikke med at give os et kald.

Få et uforpligtende tilbud på isolering af etageadskillelse

Ønsker du vores hjælp eller er du i tvivl om isolering af etageadskillelse er det rigtige for dig? Så kontakt os gerne på telefon: 26257357 . Du kan også sende os en mail på: mail@isoleringsservice.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Certificeret samarbejdspartner med Rockwool - Sammen sparer vi på energien!