Ældre boliger har typisk ikke isoleret hulmuren da man ikke anså det for en væsentlig ting. I dag er isolering af hulmuren en af de mest populære tiltag som husejer da man ikke bare sparer en masse på varmeregningen men også øger boligens værdi betydeligt.

Det kan også være at det ville være fordelagtig med en anden form for isolering som loft, etageadskillelse eller isolering af krybekælderen. hvis du vælger flere isoleringsopgaver hos os, kan vi med fordel udregne en samlet besparelse på hele dit projekt.

Fordele ved isolering af hulmursisolering

  • Hulmursisolering forbedre boligen på flere måder. Dette resultere ofte i en højere vurderingspris på boligen, da mange købere vægter det højt.
  • Med mere effektiv isolering i din hulmur, vil du have mere et mere stabilt miljø for varmen. Hvilket vil betyde at du skal bruge mindre energi på at varme boligen op og du vil derfor spare penge på varmeregningen. Hulmursisoleringen vil derfor kunne tjenes ind i det lange løb.
  • Med hulmursisolering vil du mindske chancen for skimmel og råd. Du vil generelt opleve en positiv forandring i indeklimaet.
  • Mindre varmeforbrug resultere i mindre CO2.

Vil du høre mere om fordelene ved at isolere dine hulmure? Så tøv ikke med at ringe til os.

Få et gratis besøg og et godt tilbud på hulmursisolering

Ringer du til os og er i tvivl om din mur er tom eller isoleret i forvejen, kan vi komme ud og undersøge huset for dig før vi påbegynder arbejdet. Besøget er ganske gratis og undersøgelsen kan foretages forholdsvis hurtigt.

Kontakt os gerne på telefon: 26257357 i dag. Du kan også sende en mail til mail@isoleringsservice.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på hulmursisolering.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din opgave.

Certificeret samarbejdspartner med Rockwool - Sammen sparer vi på energien!

Vi laver også omfugning af huse, hvilket kan understøtte en effektiv isolering.